Ljubinjske pionirke plasirale se na završni turnir prvenstva Republike Srpske

Ljubinjske pionirke plasirale se na završni turnir prvenstva Republike Srpske

Ljubinjske pionirke sinoć su odigrale posljednju utakmicu u drugom krugu pinoriske lige Republike Srpske i ostvarile pobjedu maksimalnim rezultatom od 3:0, protiv ekipe OK „He na Drini“ iz Višegrada.
Prolaskom oba kruga naše mlađe odbojkašice plasirale su se na završnicu pionirskog prvenstva Republike Srpske.
Ovo je treći put u istoriji kluba da je ženska pionirska ekipa osigurala prolaz na završnicu prvenstva i ušla među četiri najbolje u Republici Srpskoj.
Za uspijeh ove ekipe uloženo je puno rada i truda. Prikazana sposobnost za igru u ekipi izuzetno je važna, kao i redovni treninzi, u toku kojih je rađeno na tehničkim i taktičkim aspektima igre. Osim toga, motivacija i timski rad su takođe važni za postizanje ovakvih uspjeha, a sve to posjeduje naša pionirska ekipa koja zaslužuje samo riječi hvale!
Braneći čast kluba OK „Ljubinje-Bankom“ zajedno do velikog uspjeha došle su cure sa sljedećeg spiska, predvođene trenerom Mirkom Kozićem:
1. Ivana Bogdanović
2. Jovana Gordić
3. Marija Šljukić
4. Božana Bogdanović
5. Andrijana Domazet
6. Dragana Medan
7. Andrea Vujović
8. Danka Toholj
9. Draženka Bokić
10. Sofija Mičeta
11. Milica Mičeta
11. Nikolina Kosjerina
12. Bojana Dangubić
13. Helena Turanjanin
14. Mia Sikimić
15. Miljana Popović
Čestitke našim pionirkama i treneru Mirku Koziću na njihovim dosadašnjim uspjesima, a svu sreću želimo im na završnom turniru pionirskog prvenstva Republike Srpske…
CATEGORIES
Share This