Zašto su oni tu gdje su, zašto smo mi tu gdje jesmo?!

Zašto su oni tu gdje su, zašto smo mi tu gdje jesmo?!

„Zato što njeguju kulturu bunta, zato što ne ćute i ne savijaju kičmu, zato što se ne plaše jer znaju da je NAROD taj koji vodi glavnu riječ, a ne političari, zato što je borba za radnička prava pitanje postojanja“, napisao je Ljubiša Petrović, gradonačelnik Bijeljine na svom Fejsbuk profilu.

„U našoj zemlji žive multimilioneri, milijarderi, ubice hodaju slobodno, za ljudske živote niko ne odgovara, za propast preduzeća niko se ne krivi, za milionske pronevjere ničija se imovina ne konfiskuje, za bahatost i bezobrazluk niko se ne sankcioniše!

Zbog toga smo imali bratoubilački rat, zbog toga nas i danas prave budalama kroz ratnohuškačku retoriku, zbog toga od pošteno zarađene penzije se ne može živjeti, zbog toga su nam borci na socijali, zbog toga nam odlaze pametni i perspektivni ljudi, zbog toga nam je minimalac kao dječji džeparac (djece “velikana”), zbog toga nas ućutkuju, zbog toga nas ugnjetavaju, zbog toga smo najsiromašnija zemlja u Evropi i “bure baruta”, naglasio je Petrović.

„Kada sam narod pozvao na proteste nakon pokradenih izbora rekli su: “Petrović poziva na krv”, kada sam podnio desetine krivičnih prijava protiv odgovornih za krađe rekli su: „Petrović zna samo da se tužaka“, kada sam rekao da neću da sarađujem sa lopovima rekli su: „Petrović je nadobudan, izigrava kauboja!“, kategoričan je Petrović.

Zapamtite dobro, ne treba vam vođa, ne treba političar da vam organizuje prevoz, svaki pravi protest mora krenuti, kako je kazao, iz naroda, mora krenuti od obespravljenog radnika, od Sindikata!

„Kada pokažemo slogu kakvu smo je pokazali na referendumu u Bijeljini moći ćemo da se nadamo boljem! Niko ne može protiv NARODA! Zapamtite,  svi političari su šahovske figure, narod je taj koji  ih pokreće“, naglasio je prvi čovjek grada Bijeljina.

(BN)

CATEGORIES
Share This