„Teški smo, šta da ti kažem“ Autobus sa Vučićem i Dodikom zaglavio u blatu

„Teški smo, šta da ti kažem“ Autobus sa Vučićem i Dodikom zaglavio u blatu

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, polaže danas kamen temeljac povodom početka izgradnje Nacionalnog stadiona u naselju Surčin u Srbiji.

Uz propratni komleks i akvatik centar, Nacionalni stadion koštaće 1.2 milijarde evra.

Prisutni su i predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik, ambasador Kine u Srbiji, Li Ming, predsjednik Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić, ministar finansija Srbije, Siniša Mali, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije, Goran Vesić, ministar sporta Srbije, Zoran Gajić, ministarka nauke Srbije, Jelena Begović, ministar turizma Srbije, Husein Memić, selektor fudbalske reprezentacije Srbija, Dragan Stojković Piksi, nekadašnji fudbaler, Nenad Bjeković, potpredsjednik FSS, Bratislav Nedimović, direktor JP Koridori Srbije, Aleksandar Antić itd.

Na putu do mjesta izgradnje, autobus u kojem su se nalazili Vučić, Dodik i delegacija je zaglavio u blatu. Nakon što su stajali nekoliko minuta, morali su se prebaciti u drugi.

– Moramo u drugi autobus, pošto se ovaj zaglavio u blatu. Teški smo, Dragane, šta da ti kažem.. Ja po kilaži, Dragan ovako kao čovjek, ali svakako smo teški. Znaš li koliko smo vode bacili i ne vrijedi opet i mi se zaglavimo – rekao je Vučić, piše N1.

Vučić će postavljanjem lopte sa potpisima legendarnih igrača, ali i sa svojim potpisom simbolično označiti početak izgradnje Nacionalnog stadiona u naselju Surčin u Srbiji.

Agencije

CATEGORIES
Share This