Uštediće 15 minuta svakog hladnog jutra: Super trik za odmagljivanje stakla u automobilu

Uštediće 15 minuta svakog hladnog jutra: Super trik za odmagljivanje stakla u automobilu

Sjedenje u automobilu i čekanje da se vaš prozori odmagle može biti tako frustrirajuće, pogotovo kada ste u žurbi i nemate dovoljno vremena da očistite šoferšajbnu.

Društvenom mrežom TikTok se širi jednostavan trik koji pomaže u odmagljivanju automobilskog stakla, a vozači su zapanjeni koliko je ideja ustvari jednostavna i efektna, piše Index.

– Zamagljeni prozori? Nema problema – isprobajte ovaj način! –  podijelila je jedna automobilska kompanija na svom TikTok profilu objašnjavajući odmanekoliko koraka koje treba slediti.

 

Prvi korak je uključiti grijač na maksimalnu temperaturu kako biste osigurali da što više toplote ide prema vašim prozorima. Zatim uključite klima uređaj koji će isušiti vazduh u automobilu, a upravo to je ključni korak za brzo čišćenje šoferšajbne.

Nakon što je klima uređaj uključen, isključite cirkulaciju vazduha.

Ovo dugme se često može pronaći kao ikona automobila sa strijelom okrenutom unazad.

Sve što sada treba da uradite jeste da minimalno otvorite prozore i vaša šoferšajbna mora biti čista.

Vozači su oduševljeni

Vozači su prilično impresionirani videom, a jedan TikToker je priznao da se borio s ovim problemom kad je naišao na snimak koji mu je pomogao: „Imali smo ovaj problem i TikTok je pritekao u pomoć“, napisao je.

“Vauuuu, moram ovo da probam“, „Odličan savjet!“ i „Ova ideja je tako korisna“ samo su neki od komentara vozača, piše City magazine.

CATEGORIES
Share This