Mnogi su im zavidjeli na nestvarnoj ljubavi: Dragan i Milena nisu imali djece, ali jedna djevojčica im je bila centar svijeta

Mnogi su im zavidjeli na nestvarnoj ljubavi: Dragan i Milena nisu imali djece, ali jedna djevojčica im je bila centar svijeta

Mileni Dravić i Gagi Nikoliću mnogi su zavidjeli na nestvarnoj ljubavi, ali jednu želju nikada nisu mogli sebi da ispune.

Legende srpskog glumišta Milena Dravić i Dragan Gaga Nikolić bili su jedno drugom najveća podrška i oslonac, a na ljubavi su im zavidjeli mnogi. Iako se Milena udavala tri puta, Dragan je bio njena ljubav za sva vremena. Bili su u braku preko četiri decenije, a jednom prilikom legendarni Gaga objasnio je kako su uspjeli da održe brak.

– Teško je to opisati, ali mislim da je sve u granicama normale. Kao i u svakom braku, bilo je trzavica i svađa, kao i lijepih trenutaka. Ne znam da li je olakšavajuća ili otežavajuća okolnost što se oboje bavimo ovim poslom, pa smo često bili razdvojeni. Ona bi snimala na jednom, a ja na drugom mjestu tako da smo imali prilike da se uželimo jedno drugog. To što se bavimo istim poslom ponekad može da bude i minus, ali mi smo uspijevali sve to da prebrodimo – ispričao je tada Gaga.

Djecu nisu imali, ali im je rođaka Iva nadomjestila tu prazninu i bila im je centar svijeta.

– Biti roditelj je jedno iskustvo i nešto što je potrebno svakom živom biću zbog nastanka vrste. Smatram da je to što nemamo djecu veliki nedostatak, ne mana, ali jednostavno je tako. To nam daje šansu da svu djecu gledamo kao svoju. Mi imamo našu malu nećaku Ivu, koja ima pet i po godina. Ona nam je nadoknadila sve ono što mi nismo imali i oko nje se okreće cijeli naš svijet – rekao je Nikolić, koji je važio za neprevaziđenog džentlmena, dok je Milena je dodala:

– Dragan i ja nemamo djece, ali smo cijelog života porodica. Kao što smo oboje vezani za naše porodice. Oboje obožavamo našu unuku, unuku mog brata i oboje smo veoma brižni prema najbližima – ispričala je ona, piše Blic.

Blic

CATEGORIES
Share This