Katana seče rečima: Hrabra majka napisala knjigu o nesrećnoj smrti svoje bebe! (VIDEO)

Katana seče rečima: Hrabra majka napisala knjigu o nesrećnoj smrti svoje bebe! (VIDEO)

Ona je mama heriona, ona je Nađina mama, a njena životna borba nam je slomila srce. Njena prva knjiga „Beznađe“, opisuje njen boravak u bolnici sa ćerkom, koja nije uspela da pobedi najvazniju bitku, a o tome pričamo sa spisateljicom Ninom Katanom.

Nina Katana kaže da je ponosna na knjigu koja joj donosi radost, ali i da se u nekim momentima seti da njene ćerke više nema i da je to čini neutešnom.

– Ponosna sam previše na moju knjigu i moju životnu priču, ali i na samu sebe. Šta je lepše moglo da se izrodi iz smrti mog deteta nego knjiga, gde je opisano sve. Radosna sam zbog knjige, ali u nekim momentima se setim da Nađe više nema i da sam samo želela da moje dete bude živo i to me čini tužnom – rekla je Katana. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Naša sagovornica dodaje i da je knjiga jako bitna za njen život i da je posvećena njenom detetu, ali i svim majkama i da je najviše boli što joj dete nije na vreme operisano.

– Knjiga je nešto moje čime sam se izdigla iz užasnog stanja, a ova knjiga je za sve majke koje su doživele sličnu sudbinu. Preko dana mogu normalno da funkcionišem, ali uveče mi sve navire u sećanje, bolnica, mrtvo dete i taj bol, a najviše me boli što nije na vreme operisana i ustanovljena je pogrešna dijagnoza – rekla je Katana.

 

Kurir

CATEGORIES
Share This