Uzbuna pred finale sa Crvenom zvezdom: Bruno Kaboklo napustio Partizan, klub pokrenuo postupak

Uzbuna pred finale sa Crvenom zvezdom: Bruno Kaboklo napustio Partizan, klub pokrenuo postupak

Košarkaški klub Partizan hitno se oglasio uoči finala Superlige Srbije jer je jedan igrač svojevoljno napustio Beograd, bez da kaže čelnicima kluba o tome i tako napravio veliki problem crno-bijelima.

Bruno Kaboklo grubo je prekršio klupsku disciplinu i svojevoljno napustio tim pred finale Superlige.

– Centar Partizana Bruno Kaboklo, grubo je tokom jučerašnjeg dana prekršio klupsku disciplinu i svojevoljno napustio tim pred finale Superlige Srbije. Igrač je bez dozvole Kluba i bilo kakvog obavještenja otputovao za Orlando, navodno zbog obaveza u nacionalnom timu Brazila.

Bruno Kaboklo
FOTO: DRAGANA STJEPANOVIĆ/ABA LIGA

KK Partizan se u svojoj istoriji nije susretao sa ovakvim potezima igrača i učiniće sve pravne korake da na najbolji mogući način zaštiti svoje interese.

Bruno Kaboklo je svojevoljnim napuštanjem tima učinio presedan i na taj način ostavio saigrače bez pomoći u finalu. Protiv Igrača je odmah pokrenut disciplinski postupak.

Kako bi se izbjegle bilo kakve spekulacije u javnosti, KK Partizan ovim putem potvrđuje da su finansijske obaveze prema Brunu Kaboklu blagovremeno izmirene i da nikako novac ne može biti uzrok njegovog svojevoljnog odlaska.

U ovom trenutku, Klub ima opciju u ugovoru da Igrača zadrži i naredne sezone, a odluku o daljim potezima će donijeti u danima pred nama – kazali su iz Partizana, a prenosi Sportal.

CATEGORIES
Share This