SP: Argentinci pobijedili Poljake, pa ih poveli u osminu finala

SP: Argentinci pobijedili Poljake, pa ih poveli u osminu finala

Fudbaleri Argentine plasirali su se u osminu finala kao prvi iz grupe C, pošto su večeras pobijedili Poljsku rezultatom 2:0. Međutim, i Poljaci su imali sreće pa su sa njima prošli dalje.

 

Argentinci će se u osmini finala u subotu od 20.00 sastati sa ekipom Australije, dok su kao drugi iz ove grupe otišli Poljaci, pošto je Meksiko pobijedio Saudijsku Arabiju sa 2:1, pa je ispao zbog lošije gol razlike.

Selektor Argentine izveo je ponovo malo drugačiji sastav, Kristijan Romero se vratio umjesto Lisandra Martineza, Enco Fernandez je posle gola Meksiku dobio šansu ispred Paredesa i Gvida Rodrigeza, ali je najveće iznenađenje bio Hulijan Alvarez umjesto Lautara Martineza.

U posljednjem kolu Grupe C na Svjetskom prvenstvu u Kataru, reprezentacija Meksika je večeras savladala Saudijsku Arabiju sa 2:1, ali nije uspjela da se plasira u osminu finala.

Meksikanci su na kraju imali isti broj bodova, ali slabiju gol razliku od Poljaka, pa iz ove grupe dalje idu Argentina kao prvoplasirana i Poljska sa drugog mjesta.

Agencije

CATEGORIES
Share This