„Nejpir je lošom igrom povukao i Tobija“ Otac Luke Dončića otkrio šta najviše fali Zvezdi

 „Nejpir je lošom igrom povukao i Tobija“ Otac Luke Dončića otkrio šta najviše fali Zvezdi

Novi košarkaški podkast AdmiralBet ABA Talks juče je obradovao sve ljubitelje košarke u regionu.

Sjajna ekipa u sastavu Edin Avdić, Aleksandar Aco Petrović, Žarko Paspalj i Saša Dončić ”pretresla” je sve najvažnije i najaktuelnije teme, a ovdje ćemo izdvojiti opservacije oca Luke Dončića o nastupima Šabaza Nejpira u Crvenoj zvezdi.

Podsjetimo, Nejpir je ljetos stigao među crveno-bijele kao ogromno pojačanje, dobio je ugovor od 2.000.000 evra po sezoni, ali postao je najveće razočaranje, pa je prije nekoliko dana napustio klub i vratio se u Armani, za koji je nastupao prošle sezone, pišu Sportske.net.

– Ja sam se najviše razočarao zbog igara Šabaza Nejpira. Dečko je odličan igrač, sve zna, dobro igra košarku. Međutim, nije se snašao. Mislim da je sa sobom povukao i Majka Tobija, koji mora uz sebe da ima plejmekera koji zna da mu baci pas, koji će mu pronaći prostor za šut. Nisu se ukomponovali na pravi način. Na kraju krajeva, bilo je evidentno da Crvena zvezda igra usporeno kada je Nejpir bio na parketu. Pričale su se bajke za njega, a nije se snašao. Priča se i da je imao privatnih problema, ali nas to ne treba da zanima, nego samo teren – rekao je Saša Dončić.

CATEGORIES
Share This