Ko je teniser kojeg je povreda spriječila da zaigra na Srpska open (FOTO)

Ko je teniser kojeg je povreda spriječila da zaigra na Srpska open (FOTO)

Srpska open ulazu u završnu fazu i ostalo je još da se odigra finale između Dušana Lajovića i Andreja Rubljova.

Uovoj nedjelji smo na djelu vidjeli nekoliko sjajnih tenisera među kojima je naravno i prvi teniser svijeta Novak Đoković.

Prije početka turnira spominjala su se još neka velika teniska imena poput Endija Marija i Karena Hačnova, ali oni nisu došli u grad na Vrbasu. Međutim malo je nedostajalo da na djelu vidimo ni manje ni više nego Nika Kirjosa.

– Ugovor nikada nije potpisan, ali ja sam u kontaktu i dan-danas sa njegovim ljudima. Ja sam gotovo ubjeđen da bi on igrao u Banjaluci, hajde da kažemo 99 odsto, samo da se nije desilo šta se desilo sa operacijom, odnosno povredom. Mislim da je i njemu žao, jer je on prije svega ogroman zabavljač publike, ali i sjajan teniser. Ljudi zaboravljaju koliko je on dobar teniser zbog svega što se dešava van terena i tih kontroverzi. On je sjajan i iskren. Kada se svijet okrenuo protiv Novaka, on je prvi stao iza njega i to protiv svoje vlade. To mu se nikad neće zaboraviti i, što se nas tiče, uvijek će biti dočekan širokih ruku i uvijek su mu vrata otvorena. On je dosta mlad, Novak ima da igra još ko zna koliko godina, tako da sigurno ćemo uspjeti da ga dovedemo u Beograd, a možda i u Banjaluku jednog dana, vidjećemo – rekao je Đorđe Đoković, direktor turnira.

Đoković i Kirjos su veliki prijatelji, a Nole je nedavno rekao da bi volio da bude trener teniseru iz Australije.

Finale Srpska open na programu je sutra od 14 časova.

https://twitter.com/WeAreTennis/status/1649029317454700544?s=20

Srpska info

CATEGORIES
Share This