Hoteli su skupi: Navijači Srbije bi tokom Evropskog prvenstva mogli da spavaju u čuvenoj javnoj kući

Hoteli su skupi: Navijači Srbije bi tokom Evropskog prvenstva mogli da spavaju u čuvenoj javnoj kući

Evropsko prvenstvo u fudbalu se bliži i ostalo je dva i po mjeseca, a Srbija će prvu utakmicu odigrati 16. juna protiv Engleske u Gelzenkirhenu.

Kako se približava početak takmičenja, tako i cijene smještaja u gradovima domaćinima rastu i po nekoliko puta. Toliko da su engleski mediji izračunali da je za njihov džep jeftinije spavati u bordelu nego u hotelu.

Tako tamošnji Dejli Star donosi zanimljivu priču iz Kelna, grada gdje će Englezi igrati protiv Slovenije u 2. kolu – dok je isti od Gelzenkirhena udaljen samo sat vremena.

reprezentativci Srbije
FOTO: TOLGA BOZOGLU/EPA

To znači da bi i srpski navijači za 1. kolo na EP smještaj mogli da pronađu u čuvenom bordelu Paša koji je osnovan još 1972. godine. Smatra se za najveći u Njemačkoj i navodno kroz njega prođe oko 1.000 klijenata dnevno.

Ima 12 spratova i oko 120 prostitutki, a noć u njemu za EURO iznosiće 200 evra.

– Imamo 13 jednokrevetnih soba na raspolaganju. Jedna košta 199 evra i uključuje doručak i ulaz u naš noćni klub i bordel – rekao je jedan od menadžera za Dejli Star.

Činjenica je da se u okolini Gelzenkirhena mogu naći sobe u hotelima za 80-100 evra, mada su cijene uglavnom veće i iznose između 200-700 evra za noć. Naravno, tu se ne računaju hosteli i apartmani.

Srbija se poslije duela sa Englezima na Veltins areni seli u Minhen, gdje će na Alijanc Areni igrati protiv Danaca i Slovenaca, piše Telegraf.

CATEGORIES
Share This