Milunoviću direktorska fotelja Agencije za posredničke, informatičke i finansijske usluge RS

Milunoviću direktorska fotelja Agencije za posredničke, informatičke i finansijske usluge RS

Bivši ministar rada i boračko-invalidske zaštite RS Duško Milunović biće imenovan za vršioca dužnosti direktora Agencije za posredničke, informatičke i finansijske usluge RS (APIF).

Upravni odbor APIF u narednim danima trebalo bi da imenuje Milunovića za v.d. direktora.

-Milunović će na mjestu v.d. direktora APIF naslijediti Blaška Kaurina, takođe funkcionera SP koji je prije desetak dana imenovan za v.d. generalnog direktora Šuma Srpske umjesto Slavena Gojkovića – kaže sagovornik Capitala.

Dodaje da je bivši ministar rada i boračko-invalidske zaštite Duško Milunović, koji je na toj funkciji bio od 2018. do 2022. godine, trenutno savjetnik lidera SP i ministra rudarstva i energetike Petra Đokića.

Milunović je prije sjedanja u ministarsku fotelju bio pomoćnik ministra za boračko-invalidsku zaštitu, a poslije opštih izbora 2022. godine imenovan je za savjetnika stranačkog šefa.

Članovi UO APIF su funkcionerka socijalista Andrea Dorić koja je trenutno izvršni direktor „Puteva RS“, zatim bivša načelnica za finansije u banjalučkoj gradskoj upravi i kadar SNSD Radmila Stojnić, te profesor banjalučkog Pravnog fakulteta Milan Pilipović.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This