Papović pod pritiskom opozicije na brzinu saziva sjednicu Skupštine Gacka

Papović pod pritiskom opozicije na brzinu saziva sjednicu Skupštine Gacka

Nakon što je SDS u Gacku najavio pokretanje opoziva predsjednika Skupštine opštine Rajka Papovića zbog nerada i nesazivanja sjednica već više od osam mjeseci, Papović je, kako nezvanično saznajemo, u panici odlučio da na brzinu sazove sjednicu sa kakvim-takvim dnevnim redom, samo da bi se održala.

Naime, iz izvora našeg portala smo nezvanično saznali da Rajko Papović za sutra planira da okupi kolegijum i da sjednicu Skupštine opštine Gacka održi u petak, 20. 10., kao i da je za sjednicu je planirao dnevni red sa nevažnim tačkama koje se odnose na izvještaje lokalnih institucija i organizacija.

Pri tome planira da izbjegne važnije tačke dnevnog reda, kao npr. izvještaj budžeta za 2023. godinum, plan kapitalnih ulaganja za 2023. godinu, izvještaj o radu načelnika itd., a oko kojih nije bilo saglasnosti u skupštinskoj većini i koje su bile predmet neslaganja.

Biće zanimljivo pratiti kako će se ova politička rašomonijada u Gacku dalje odvijati i da li će ova nova politička manipulacija Papovića proći u skupštinskoj većini. Što se tiče opozicije ona je jasna i najavila je svoj način političkog djelovanja.

ISTOK

CATEGORIES
Share This