Modernija i pristupačnija klijentima: ATOS BANK u Modriči otvorila poslovnicu na novoj lokaciji

Modernija i pristupačnija klijentima: ATOS BANK u Modriči otvorila poslovnicu na novoj lokaciji

ATOS BANK a.d. Banja Luka otvorila je vrata nove poslovnice u Modriči, na novoj lokaciji u ulici Kneza Miloša bb. Poslovnica u Modriči je preseljena u novi, moderniji i klijentima znatno pristupačniji prostor. U novootvorenoj poslovnici klijenti će sve svoje finansijske potrebe moći obaviti brzo i jednostavno, u prijatnom i profesionalnom okruženju.

Poslovnicu na novoj lokaciji su simboličnim presjecanjem vrpce otvorili Jovica Radulović, načelnik opštine Modriča i Igor Jovičić, predsjednik Uprave ATOS BANK.

Otvaranjem poslovnice na novoj lokaciji u Modriči građanima i klijentima će biti omogućena još bolja i kvalitetnija usluga. Tim ATOS banke će biti tu da pruži sve potrebne informacije, podršku i rješenja za sve finansijske potrebe građana Modriče. Želja je da se klijenti pri dolasku u Banku kao i do sada osjećaju sigurno i ugodno, jer na taj način, kao i kroz kontinuirano unapređenje poslovanja Banka gradi dugoročne poslovne odnose sa klijentima.

Društveno odgovorno poslovanje je jedno od osnovnih načela poslovanja, a ATOS BANK je banka koja nikada ne prestaje da razvija sebe i svoje poslovanje za dobrobit svojih klijenata i zajednice u kojoj posluje. I u ovoj lokalnoj zajednici će se i u narednim godinama truditi da donacijama i kroz podršku pravim vrijednostima stvaraju bolje i naprednije okruženje za sve nas.

Povodom otvaranja poslovnice na novoj lokaciji Banka je uručila donacije JU OŠ “Sveti Sava” Modriča, područno odjeljenje Koprivska Trebava i Dnevnom centru za boravak roditelja i djece sa posebnim potrebama u Modriči.

Poslovnica u Modriči na novoj lokaciji nalazi se na adresi Kneza Miloša bb, a radno vrijeme je od ponedeljka do petka od 08:00 časova do 15:30 časova. Subota je neradna.

A.E.

CATEGORIES
Share This