Ponovo smjena na čelu Elekro Bijeljine, evo ko je direktor

Ponovo smjena na čelu Elekro Bijeljine, evo ko je direktor

Danas je zasijedao Nadzorni Odbor Elektro Bijeljine koji je smijenio dosadasnjeg direktora Elektro Bijeljine i imenovao novog.

Nije prošlo ni dva mjeseca od imenovanja Miodraga Peranovića na mjesto vd direktora Elektro Bijeljine (29. mart 2024.) koji je zamijenio Marka Mihajlovića, isti je već smijenjen, te je imenovan novi prvi čovjek Elektro Bijeljine saznaje portal Dešavanja u Bijeljini.

Danas (utorak, 28. maj 2024.) Nadzorni odbora Elektro Bijeljine je smijenio aktuelnog direktora Miodraga Peranovića koji je na tu dužnost imenovan 29. marta 2024. godine, dakle prije nepuna dva mjeseca.

Nadzorni odbor je kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini za vd direktora Elektro Bijeljine imenovao Bojana Savića aktuelnog predsjednika Gradskog odbora SNSD Bijeljina.

Ni Savić ni Peranović kao ni predsjednik Nadzornog odbora Mile Jovanović nisu odgovarali na pozive i poruke novinara Dešavanja u Bijeljini.

Bojan Savić je rođen u Bijeljini 1988. godine gdje je završio osnovnu i srednju školu, a po zanimanju je diplomirani pravnik. Obavljao je dužnost direktora “NIKE“ za jugoistočnu Evropu, savjetnika ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, a trenutno je savjetnik predsjednika Republike Srpske. Govori engleski jezik.

U SNSD Bijeljina vlada opšti haos i lutanja. Samo što postave novog direktora, uslijedi ponovo nova smjena i sve tako u krug, dok se to nekome u Laktašima ne dopadne.

(BN)

CATEGORIES
Share This