Ubili djecu pa sebe: Novi detalji tragedije u Novom Sadu

Ubili djecu pa sebe: Novi detalji tragedije u Novom Sadu

Bili su veoma povučeni, nikada se nisu svađali, ali nisu se ni družili

Komšije mladog bračnog para koji je juče skočio sa solitera u Novom Sadu, a čija su deca pronađena mrtva u stanu u kojem su živeli u Petrovaradinu, šokirani su zbog prerane smrti dvoje mladih i njihove dece. Kako su istakli za Telegraf.rs ništa nije slutilo da bi moglo da dođe do ovako velike tragedije.

„Ovde su došli kao podstanari kad nam je umro komšija pre dve, tri godine. Oni su živeli sa još ljudi u dvorištu, pošto je to stambena kuća, ali su se slabo kretali, bili smo samo na ćao ćao“, priča prestrašena komšinica.Kako nam je žena otkrila, M.P.S. i L.P.S. bili su veoma povučeni, nikada se nisu svađali, ali nisu se ni družili.

„Ona je Slovakinja iz Bačkog Petrovca, a on iz okoline grada, nikad nismo mogli da stupimo u dublji kontakt sa njima, a mi se svi ovde družimo“, nastavila je.

Kako kaže, komšije su prvo pomislile da je došlo do požara, međutim ne postoji nijedan trag koji može da potvrdi ovo.

„Nismo čuli ništa, nikakvu buku, šokirani smo, nismo ni sanjali da se nešto ovako desilo“, zaključuje ona.

Tela dvojice dečaka pronašla je policija koja je, kako nezvanično saznajemo, bila prinuđena da provali u stan.

Podsetimo, M. P. S. (23) i L. P. S. (25) potresli su celu Srbiju svojom smrću, nakon što su juče skočili sa solitera u Novom Sadu.

U Petrovaradinu pronađena su beživotna tela njihove dece (1) i (3), a sumnja se da je njihova smrt nastupila nasilno.

Tela mladića i devojke pronađena su sinoć u Bulevaru kralja Lazara u Novom Sadu, saznaje Telegraf.

Lekari su na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt oba lica.

Dvoje stanara sa kojima smo popričali od kojih jedna žena živi na poslednjim spratovima, rekli su nam da dvoje mladih nisu iz ove zgrade, te da je izlaz na krov obijen i razvaljen.

Treći komšija kaže da je bio na putu u Beogradu i da se vratio za vreme uviđaja.

„Prizor je bio jeziv, parkirao sam u blizini zgrade i peške prolazio tuda, nisam očekivao takav prizor, nisam mogao sinoć da spavam. To je strašno moja deca su tih godina, svašta mi je prošlo kroz misli. Stanari kažu da ne znaju kako su dvoje mladih ušli u zgradu, jer se vrata zaključavaju, te da u zgradi nisu čuli nikakvu žurku ili bilo šta drugo“, rekao je on za Telegraf.

(Telegraf.rs) Foto: Telegraf.rs

CATEGORIES
Share This