Pretresi u Gacku, Bileći i Nevesinju, ima uhapšenih

Pretresi u Gacku, Bileći i Nevesinju, ima uhapšenih

Načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa rekao je danas da se i na području Bileće, Gacka i Nevesinja sprovode aktivnosti policije na pronalaženju predmeta u vezi sa neovlaštenom proizvodnjom i prometom droga i nedozvoljenim držanjem oružja i municije.

„Pretresi na određenim lokacijama još traju. Prema sadašnjim informacijama, pronađene su određene puške čije držanje građanima nije dozvoljeno“, rekao je Laketa novinarima u Trebinju.

On je naveo da je policija u Trebinju danas uhapsila danas četiri lica osumnjičena za neovlaštenu proizvodnju i promet droga, u okviru operativne akcije „Ulica 2023“, tokom koje su izvršeni pretresi na pet lokacija u gradu.

Laketa je dodao da je policija izvršila i preglede hotela i hostela u Trebinju s ciljem pronalaženja lica za kojima se traga ili koja se mogu dovesti u vezu sa navedenim krivičnim djelima.

Srna nezvanično saznaje da su u akciji „Ulica 2023“, usmjerenoj na sprečavanje preprodaje uličnih droga u Trebinju, uhapšeni Igor Ateljević, Dejan Kovač, Marko Ćorović i Davor Vuković.

(Srna)   Foto:Schreenshot/Facebook

CATEGORIES
Share This