Novi direktor „Elektro Bijeljine“ Miograd Peranović

Novi direktor „Elektro Bijeljine“ Miograd Peranović

Na sjednici Nadzornog odbora, kako saznaje Dešavanja u Bijeljini, dosadašnji direktor ZEDP “Elektro Bijeljina”, Marko Mihajlović je podnio ostavku iz zdravstvenih razloga na mjesto direktora ZEDP “Elektro Bijeljina”.

Marko Mihajlović je potvrdio za Dešavanja u Bijeljini da više nije direktor Elektro Bijeljine, te da je ostavku podnio iz zdravstvenih razloga.

Kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini primopredaja između Mihailovića i novog vd direktora ZEDP “Elektro Bijeljina” Miodraga Peranovića će početi danas u 14.30 časova.

Novi direktor ZEDP “Elektro Bijeljina” je profesor Miodrag Peranović, asistent na Ekonomskom fakultetu u Brčkom.

Naime, Peranović je bio i pomoćnik ministra za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo u Vladi Republike Srpske.

Peranović je od 2016. godine član SNSD.

Peranović je rođen u Brčkom 1982. godine, a Ekonomsku školu u Brčkom 2001. godine.

Ekonomski fakultet u Brčkom, upisao je iste godine, a diplomirao 2005. godine na smjeru “Poslovna informatika”, na predmetu “Programski jezici” kod prof. dr Lazara Milićevića na temu ”Primjena Visual Basic-a u poslovima osiguranja”.

2006. godine je upisao master studij na Ekonomskom fakultetu u Beogradu – smjer “Kvantitativna analiza”, usmjerenje “Informatika”.

Odbranio je temu za master rad pod nazivom “Elektronsko učenje u poslovnim sistemima”. Student doktorskih studija na Ekonomskom fakultetu u Subotici, Univerzitet u Novom Sadu, na smjeru Poslovna informatika.

Na Ekonomskom fakultetu u Brčkom izvodi vežbe na predmetima Informatika, Poslovni informacioni sistemi, Informacioni sistemi u menadžmentu i Elektronsko poslovanje.

(Dešavanja u Bijeljini)

CATEGORIES
Share This