BN televiziji nagrada Grada Bijeljina povodom Dana Republike Srpske

BN televiziji nagrada Grada Bijeljina povodom Dana Republike Srpske

Pologanjem vijenaca na spomenik poginulim borcima na Trgu Kralja Petra I Karađorđevića i svečanim prijemom za predstavnike privrednog života grada, u Bijeljini je obilježen Dan Republike Srpske.

Gradonačelnik Petrović je istakao da je najvažnije na ovaj dan odati poštu onima koji su svoje živote dali za Republiku Srpsku kao i onima koji su davali dijelove svog tijela kako bismo mi mogli stajati tu i slaviti Republiku Srpsku.

„Briga o njihovim potomcima je ono što je obaveza svih nas, kako bismo postali bolje društvo“, istakao je gradonačelnik Petrović.

Gradonačelnik je izrazio zahvalnost i onima koji su svojim marljivim radom postigli uspjeh i doprinjeli razvoju Bijeljine i Semberije i postali prepoznatljivi širom  svijeta.

Zahvalnice Grada Bijeljina su dobila 23 uspješna preduzeća, između ostalih Etno selo“ Stanišići“, DOO Mega Drvo, Orao a.d. Bijeljina, Hepi
travel i drugi. Među dobitnicima priznanja je i BN Televizija kao medij koji širom svijeta pronosi slavu našeg grada.

Prethodno su gradonačelnik Ljubiša Petrović predstavnici gradske Skupštine  te predstavnici BO Republike Srpske i Bijeljine, udruženja proisteklih iz odbrambeno-otadžbinskog rata položili vijence na spomenik palim borcima u Bijeljini.

Semberija je dala preko 1000 života u borbi za Republiku Srpsku.

(BN) Foto: BN

CATEGORIES
Share This