Zbog njene ljepote roditelji su je krili: Najlepša žena i dalje misterija

Zbog njene ljepote roditelji su je krili: Najlepša žena i dalje misterija

Kažu da je najljepša ikada. Glumica Monika Beluči plijeni svojom nevjerovatnom ljepotom i seksepilom otkad je svijet saznao za nju.

I danas, kada puni 59 godina, njoj bore tako dobro stoje i njena ljepota ne blijedi.

Rođena je u selu Čita di Kastelo 30. septembra 1964. godine kao jedino dete vlasnika transportnog preduzeća Luiđija Belučija i slikarke Marije Gustineli.

Pričalo se da su je njeni roditelji krili koliko su god mogli, uplašeni šta bi njena ljepota mogla da uradi, piše Stil.

Monika je već sa 13 godina počela da se bavi modelingom kako bi plaćala svoje školovanje, a do 1989. godine postala je jedno od prepoznatljivih lica pariske modne scene, te je počela da se pojavljuje na naslovnicama magazina, kao što je Elle, i da sarađuje sa brendovima kao što su Dolče i Gabana.

Studirala je pravo na Univerzitetu u Peruđi, ali je na kraju odustala od fakulteta kako bi se posvetila modelingu. Udala se za fotografa Klaudija Basa 1990. godine, ali su se razveli nakon četiri godine.

Nakon što je radila na nekoliko italijanskih televizija i glumila u filmovima, Beluči se predstavila američkoj publici filmom Drakula 1992. godine. Četiri godine kasnije odigrala je zapaženu ulogu u francuskom filmu Apartman.

Ubrzo je došla do holivudskih uloga, kao i do evropskih filmova. Najzapaženija uloga joj je bila u filmu Malena.

Kada je trebalo da dobije ulogu u filmu Spektra, rekla je režiseru da će on biti heroj među ženama ako angažuje upravo nju jer je pravi seksepil u mislima, mašti, a ne u godinama i telu. Tako je postala i najstarija angažovana Bondova devojka.

Preko filma Apartman upoznaje Vensana Kasela, a nakon nekoliko godina su se vjenčali. Dok su bili u braku, Vensan i Monika živeli su u odvojenim stanovima kako ne bi upali u rutinu i postali navika jedno drugom. Uprkos tome razveli su se 2013. godine.

Ćerke je rodila sa 39 i 45 godina, a jednom prilikom je priznala da tek u zrelijim godinama shvata šta želi.

Žena koja je sinonim za žensku ljepotu i jedna od najpoznatijih na svijetu ipak je i dalje prilična misterija jer ono najintimnije čuva za sebe.

Ipak, jednom prilikom je otkrila kako razmišlja o starosti.

„Šta ću raditi kada ostarim i kad me moja slika u ogledalu više ne bude radovala? Isto što je radila i moja mama. Neću gledati sebe u ogledalu, gledaću u svoju djecu.“

Nezavisne

CATEGORIES
Share This