Tea Tairović pjeva s gipsom na ruci, publika oduševljena

Tea Tairović pjeva s gipsom na ruci, publika oduševljena

Pjevačica Tea Tairović zadobila je povredu ruke pred veliki koncert, ipak svoj koncert nije odložila, već je riješila da pred publiku izađe i sa gipsom na ruci.

Naime, Tea je doživjela nezgodu kada je u svojoj kući pala na stepeništu, nakon čega je završila u Hitnoj pomoći, a zbog prirode povrede ljekari su pjevačici stavili longetu.

Vatrena pjevačica rasprodala je sve karte za koncert i sinoć je sve bilo krcato.

Svoju publiku nije mogla da razočara, iako je imala i medicinskih problema.

Podsjetimo, pored brojnih nastupa, Tea je nedavno otkrila da radi na novim pjesmama.

– Radim na novim pjesmama i jako sam uzbuđena, zato što je to sad onaj najljepši dio, kreativni dio gdje pjevam, prepjevavam, ispravljam, pjevam prateće vokale.. Inače učestvujem jako u procesu rada, nedavno su se saradnici našalili i rekli mi: “Još da počneš da radiš i aranžmane, i to je to”. Stvarno volim jako da se miješam i da učestvujem, to je do sad urodilo plodom – rekla je ona i otkrila kakav problem ima:

Tea Tairović
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

– Imam žestok problem, jer ti ne možeš publici da plasiraš previše pjesama jer prosto neće imati vremena sve da čuju, danas je takvo vrijeme. Imam mnogo, mnogo pjesama, više nego što mi treba pa se bojim da ne pogriješim. Jeste bila ideja da publici predstavim neke od pjesama, za koje imam dilemu pa da oni odluče koja im se sviđa, piše Blic.

CATEGORIES
Share This