„Prava ljubav je u pitanju“

„Prava ljubav je u pitanju“

Poznati glumac Lazar Ristovski (71) od prošle godine uživa u ljubavi sa koleginicom Anicom Lazić (32), a o njihovoj romansi ne prestaje da se priča, te se njihova razlika u godinama često komentariše.

Anica je na društvenim mrežama nedavno podelila poruke u kojima se, po svemu sudeći, pronašla, pa je poželjela da ih svi vide.

– Čestitke na hrabrosti što slijedite svoje srce! To ne može biti pogrešno, ako su vaše namjere časne! – pisalo je, između ostalog, u jednoj poruci, dok je Anica uzvratila sa emotikonom srca.

– Draga Anice, imam neopisivu potrebu da ti pošaljem najveći zagrljaj zbog toga što si svoja, hrabra i ponosna! Svjedočila sam velikim, karmičkim ljubavima, koje su pobijedile sve moguće fizičke prepreke i jedina istina u univerzumu je da je ljubav sve. “Nema puta od tijela do tijela, duše jedna drugoj putuju”, živjela! – navodilo se u drugoj poruci, uz citat iz pjesme Dina Merlina, a Lazićeva je i ovoj korisnici Instagrama poslala srca, piše Blic.

Anica Lazić, Lazar Ristovski
FOTO: ZORAN ILIĆ, DRUŠTVENE MREŽE / RINGIER/COMBO

Anica je još par puta dijelila šta joj drugi šalju povodom veze sa Lazarom Ristovskim.

– Prave ljubavi zrače, to znamo mi koji ih živimo. Oni koji ne razumiju, nažalost, ne razumiju jer nisu osjetili i ne treba ih kriviti. Vi ostanite inspiracija, sve najbolje! – napisao joj je bio jedan korisnik Instagrama, pa je Lazićeva javno navela:

– Jedna od najljepših poruka danas, hvala!

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This