Pogledajte ovu nesvakidašnju scenu: Medo dugo šetao šumom, pa nasred puta zastao da odradi vježbe istezanja

Pogledajte ovu nesvakidašnju scenu: Medo dugo šetao šumom, pa nasred puta zastao da odradi vježbe istezanja

Zimsku, snježnu idilu na planinama upotpunio je viralni video mame medvjedice i njenog mladunčeta, koji vrijeme provode pokraj glavnog puta, uživajući u snijegu. Ono što je posebno zanimljivo, njih dvoje usnimljeni su nasred puta, što je prava rijetkost da se ove zvijeri toliko približe prometnom mjestu.

Video snimci ovih iznenadnih izviđača preplavili su društvene mreže i pokupili brojne simpatije korisnika.

Na njima se vidi kako iznenađeni vozači, iz svojih automobila snimaju mladunčeta medvjeda i njegovu mamu.

Mali medvjed posebno je zanimljiv, jer izgleda kao da radi istezanje. Bukvalno, kao da je dugo šetao šumom, a onda seo nasred puta da odradi vježbe, istegne noge i nastavi dalje!

Osim što je sve iznenadilo što su medvjedi prišli tako blizu puta, korisnici društvenih mreža zapitali su se i zašto ovaj tandem nije u hibernaciji. Takođe, povela se i rasprava gde je tačno snimak nastao.

Dok administratori stranica opisuju da je video nastao na putu ka Kopaoniku krajem novembra mjeseca, drugi navode da je u pitanju Bugarska oko Plovdiva, neki čak i Rumunija, prenosi Glas Srpske.

Na kraju, bilo je i onih koju su se složili da je idilični video ovih zvijeri prelijep, pa nije ni važno gdje je nastao.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This