„Ovo je najslađe“ Brus Vils uprkos teškoj bolesti ustao da se fotografiše sa unukom za njen prvi rođendan

„Ovo je najslađe“ Brus Vils uprkos teškoj bolesti ustao da se fotografiše sa unukom za njen prvi rođendan

Kćerka legendarnog glumca Brusa Vilisa, objavila je fotografiju deke i unuke na Instagramu. Glumac se bori sa demencijom i otežanim kretanjem, ali je za rođendan svoje unuke smogao snage da ustane i fotografiše se.

Glumcu Brusu Vilisu je prošle godine dijagnostifikovana frontotemporalna demencija, a njegovo stanje se nažalost iz dana u dan sve više pogoršava.

Njegova porodica je govorila o njegovom stanju, ističući da glumac ima i problema sa kretanjem. Ali, izgleda da je volja bila jača nego njegova bolest koja ga razara.

Brus Vilis se stegao i ustao kada mu je rečeno da njegova unuka slavi prvi rođendan, i izgledao je veoma srećno što provodi vrijeme sa svojom porodicom, čak je uspio i da ga fotografišu kako ljulja svoju unuku Luelu.

Slatki snimak je na Instagramu objavila Brusova kćerka Rumer Vilis.

U natpisu, Rumer je govorila o svojoj kćerki. “Ova posljednja godina sa tobom bila je najbolja godina mog života. Lu, nikada nisam poznavala ljubav kao što je tvoja”, napisala je ona.

Rumer je dodala: “Ti si preslatka, najljepša, najpametnija, najsmiješnija, najslađa djevojčica koju poznajem. Ne mogu da vjerujem da si me izabrala da ti budem mama.”

Rumer je potom nastavila: “Ti si poklon svakome koga sretneš i tvoj osmijeh je skoro zaslepljujući da je tako magičan. Tvoj smijeh je moj omiljeni zvuk na cijelom svijetu. Tvoji sitni poljupci su najbolja stvar za buđenje, volim te tako duboko u kostima moja mala kćeri, da ne mogu da dočekam da vidim šta će ova sljedeća godina doneti!”

Obožavaocima se dopao divan post i uzeli su u komentare da podijele svoja razmišljanja. “Sviđa mi se slika nje i tvog oca. Kako slatko”, napisala je jedna osoba.

Drugi obožavalac se složio, napisavši: „Slika sa Brusom je tako lijepa“. Treći pratilac je prokomentarisao: “Ovo je najslađe”, dok je neko drugi dodao: “Ovo su tako lijepe fotografije. Srećna prva godina!”

Ljudi su takođe komentarisali i Brusovu snagu, volju i ljubav, ističući to što je skupio snage da obilježi prvi rođendan svoje unuke.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This