Nikad ne pozajmljujte drugima ove 3 stvari iz kuće

Nikad ne pozajmljujte drugima ove 3 stvari iz kuće

Feng šui majstori vjeruju da se predmetima mogu prenijeti energetske vibracije ili izvjesna osećanja, a takođe se može privući svađa i nesreća u kuću.

Zato treba biti oprezan sa pozajmljivanjem i poklanjanjem stvari iz kuće, kao i ličnih predmeta.

Pozajmljivanje novčanika, kao i tašne, smatra se veoma nepovoljnim u feng šuiju. Ovo se povezuje sa odlivanjem novca i neočekivanim troškovima. Ukoliko imate luksuzne dijelove garderobe, to se odnosi i na njih.

Ma koliko da je uobičajeno da neke prijateljice pozajmljuju jedne drugima odjeću, u feng šuiju se to ne praktikuje.

Savjetuje se da redovno pregledate i sređujete svoju odjeću, kao i da izbacujete ono što ne nosite i u čemu se ne osjećate više lijepo.

Međutim, takve komade ne treba pozajmljivati, već namijeniti od srca osobi kojoj ćete ih pokloniti

Mada se podrazumijeva da ćete odjeću oprati, ispeglati i zašiti, ako je to potrebno, i onaj koji poklon prima treba da je opere.

Isto treba da uradite i ako kupujete neku odjeću u prodavnicama sa polovnom garderobom – „second hand“ radnjama.

Nije dobro pozajmljivati drugima svoje papuče; vjeruje se da to može da donese muke na poslu, zastoj u profesionalnom napredovanju. Ako ne volite da gosti hodaju po kući u cipelama, nabavite nekoliko pari najtanjih papuča, nalik onim hotelskim, koje biste mogli da im ponudite čim stignu.

Na kraju, feng šui kaže da nikom ne treba pozajmljivati sat. Kad ga vratite na svoju ruku, s njim ćete dovući i svu lošu energiju koja možda muči osobu, prenosi Krstarica.com.

CATEGORIES
Share This