„Ko je menadžer ove ptice? Papagaj Kiki ruši TikTok rekorde

„Ko je menadžer ove ptice? Papagaj Kiki ruši TikTok rekorde

Kakadu Kiki, papagaj sa više od 3 miliona TikTok pratilaca, tačno zna kakav je osjećaj kada pjesmu „uđe u uši“ i odatle jednostavno ne želi da izađe.

Papagaj Kiki, inače prava zvijezda na TikTok ponovo ruši rekorde ove platforme, jer je u više navrata interpretirao zvuke refrena popularnog “Septembra”, čuvenog hita grupe “Earth, Wind & Fire”. Međutim, ovog puta Kikijev “tajming” nije se dopao njegovoj vlasnici.

 

Ona je blago rečeno poludjela, jer ju je Kikijevo zviždanje i pjevanje prodrmalo u 7 sati ujutru!

U snimku koji je ove nedjelje podijeljen na “kiki.tiel”, Kikijevoj zvaničnoj TikTok stranici, pod naslovom “sedam je ujutru”, vidi se Kiki koji klati glavom u uglu sobe svoje vlasnice – dok sjedi na vrhu akvarijuma i raspevava se uz disko hit iz 1978. godine.

– Kiki, sedam je sati ujutru – kaže Kikijeva vlasnica na snimku, prije nego što je od ptice zatražila da umukne.

Poslije kratkotrajne pauze, Kiki se ponovo posvetio pjesmi.

– Pošaljite pomoć: gdje je dugme za isključivanje papagaja? –  duhovito je prokomentarisala vlasnica.

Snimak pregledan više od 202 miliona puta

Snimak je za samo šest dana pregledan 202,8 miliona puta, ima 30 miliona lajkova i 255 hiljada komentara, među kojima su i oni koji traže “pravdu za Kikija” i šale se da vlasnik Kikija “nije isključio, samo je odložio.”

– Ko je menadžer ove ptice? Moram da ga kontaktiram da stavim ovu zvijezdu na moju sljedeću pjesmu – napisao je norveški di-džej Alan Voker.

Kiki je zadobio mnogo obožavalaca na TikToku zahvaljujući muzičkom talentu koji pokazuje godinama. “People” prenosi da Kiki u viralnom videu iz decembra 2020. peva istu pesmu koja mu je ponovo donela veliku slavu.

– Izašla sam iz sobe i uključila snimanje na telefonu kako bih zabilježila šta će moja ptica da uradi – napisala je Kikijeva vlasnica uz snimak na kome se Kiki gleda u ogledalu dok pjeva refren “September” i maše glavom.

– Ne znate za mir ako ovo slušate 4 godine – duhovito je primijetio jedan TikToker ispod klipa.

Kiki zna da izvodi više pjesama. Godine 2021, objavljen je i njegov viralni snimak dok peva “Kad si srećan…” i usput udara kljunom o vrh televizora, prenosi CDM.

CATEGORIES
Share This