Đajić poručio Dodiku: Ti si prijavljen u Laktašima i nećeš glasati za Stanivukovića

Đajić poručio Dodiku: Ti si prijavljen u Laktašima i nećeš glasati za Stanivukovića

Đajić, koji je takođe potpisao peticiju za opoziv gradonačelnika Draška Stanivukovića, rekao je da se narod odazvao i želi da potvrdi da nije zadovoljan sadašnjim stanjem u Banjaluci i Draškom Stanivukovićem.

“To žele danas da stave na papir i reći da žele opoziv. SNSD nikad jači. Rastemo, sve smo bolji na državnom i republičkom nivou. Predsjednik Dodik nikad jači, narod nikada jedinstveniji u želji da se smijeni Draška Stanivukovića i da tamo dođe neko školovan i obrazovan, a ne provoditi samovolju i praviti zgrade gdje žele, bazene, kružne tokove. Nema vrtića, niti škole. Ovo danas je dokaz masovnosti i svjesnosti građana”, rekao je Đajić.

Ideja o opozivu gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića već duže postoji u Gradskom odboru SNSD priznao je predsjednik te stranke Milorad Dodik. On je istakao da je jutros zatražio sastanak rukovodstva stranke sa rukovodstvom Gradskog odbora.

“Ići sad u referendum opoziv je veoma opasna politička stvar. To smo gledali i popustili našim ljudima u Bijeljini i kada nije prošao referendum mi smo samo ojačali protivničku stranu”, rekao je Dodik.

Đajić je komentarisao ovu izjavu.

“Predsjednik Dodik je upravu i opoziv je ozbiljna stvar. Ovo nije samo opoziv, već skupljanje potpisa i to je korak prije opoziva. Mi smo ozbiljna organizacija i tako radimo. Prikupljamo potpise i imaćemo sastanak Gradski obor SNSD-a sa Glavnim odborom. Neće Dodik braniti ovakvog “buzdovana” kao što je Draško Stanivuković. Čekamo kako će se narod izjasniti i onda donositi odluke. Dodik je dobro rekao i odluka nije još donesena o opozivu i to će donijeti organi partije i do tada čekam odluku građana. Predsjednik Dodik isto misli kao i mi i da svaki opoziv nije dobar kada je Republike Srpska ugrožena, ali imamo odgovornost prema djeci i građanima za bolji život u Gradu Banja Luka”, rekao je Đajić.

Na pitanje da li će Dodik danas potpisati peticiju, Đajić je rako kako je “Dodik prijavljen u Laktašima”.

(N1) Foto: N1

CATEGORIES
Share This