Bileća: U skupštinskim klupama danas najpošteniji „odbornici“

Bileća: U skupštinskim klupama danas najpošteniji „odbornici“

Današnji dan u sali SO Bileća je mnogo drugačiji u odnosu na prethodne.

Radost, smijeh i iskreni pogledi naših mališana iz Dječijeg vrtića „Budućnost“ daju nadu da možemo bolje, ali i obavezu za neprestanu borbu za budućnost ovih dragih lica, koji su povodom obilježavanja Dječije nedelje posjetili Opštinu Bileća.

„Do sada nismo imali ljepšu i iskreniju delegaciju. Vaš osmijeh i iskrenost daju nam snagu da još bolje radimo u narednom periodu. Ne sumnjamo da se među vama nalaze budući načelnici i odbornici“, izjavio je predsjednik SO Bileća Mato Vujović.
A posebno zadovoljstvo danas nije krio ni načelnik opštine Veselin Vujović.

„Posebno zadovoljstvo i radost donijela nam je današnja posjeta djece iz vrtića. Oni su naša budućnost i nadamo se da će u budućnosti svojim znanjem i sposobnostima doprinijeti razvoju opštine. Naša je obaveza da im obezbijedimo dobre uslove za odrastanje i napredak, a u planu je i proširenje kapaciteta vrtića, kako bi se liste čekanja za upis svela na minimum“, izjavio je Vujović.

Prilikom ove jako zanimljive posjete nisu izostali ni pokloni, koje su za načelnika i njegove saradnike pripremile vrijedne ručice naših mališana.

Posebnu zahvalnost upućujemo vaspitačima, koji odlično obavljaju ovaj jako zahtijevan i odgovoran posao.

Vaspitačica Vladimirka Uljarević kaže da je Nedjelja djeteta obilježena brojnim aktivnostima u vrtiću, edukativnim šetnjama i posjetama, a u današnjoj posjeti mališani su imali priliku da vide kako izgleda skupštinska sala, gdje odrasli odlučuju o važnim pitanjima.

(Istok)

CATEGORIES
Share This