„Da nam duge noge uvijek budu za igranje, bijelo grlo za pjevanje“ Džentlmenski potez Stanivukovića kada se susreo sa Lepom Brenom

„Da nam duge noge uvijek budu za igranje, bijelo grlo za pjevanje“ Džentlmenski potez Stanivukovića kada se susreo sa Lepom Brenom

Buketom ruža i poljupcem u ruku, dočekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković Lepu Brenu koja će prvog dana nove godine zapjevati u najvećem gradu Srpske.

Hajde da se volimo i da dočekamo našu Brenu poručio je on dok je sa cvijećem u rukama čekao jednu od najvećih regionalnih zvijezda.

Nakon džentlmenskog dočeka, Lepa Brena je poručila Stanivukoviću kako je on najmlađi gradonačelnik kojeg je upoznala u životu.

Podsjećamo, Banjalučane i sve posjetioce za doček nove 2024. godine u Banjaluci očekuje spektakl za koji će se pobrinuti dvije velike regionalne zvijezde Željko Samardžić i Lepa Brena.

-Od srca vam čestitam što toliko trajete, toliko postojite i što ste sve ove godine širili ljubav kroz vaše pjesme. Ljudi, hajde da se volimo, da nam duge noge uvijek budu za igranje, bijelo grlo da nam služi za pjevanje – poručio je Stanivuković.

Lepa Brena, koja je u Beogradu održala zajedničku konfrenciju za medije sa gradonačelnikom Banjaluke, poručila je kako sve posjetioce očekuje jedna potpuno drugačija energija i pravi spektakl.

– Pripremamo jedan širi, jedan poseban repertoar, kako bismo zagrijali atmosferu i kako bi se svi oni koji dođu u Banjaluku dobro zabavili. Napravićemo spektakulran koncert sa jednom pozitivnom energijom, jer želimo i da nam predstojeća godina bude upravo takva – rekla je ona. Noć prije, tačnije 31. decembra, u Banjaluci će pjevati Željko Samardžić.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This