Da li je ovo najkomičniji osumnjičeni za pljačku? (VIDEO)

Da li je ovo najkomičniji osumnjičeni za pljačku? (VIDEO)

– ​Brza potjera kroz Los Anđeles završila je neugodno za osumnjičenog kriminalca. Navodni počinilac zapeo je u saobraćaju dok je pokušavao izaći kroz vozačev prozor, zbog čega su mu hlače pale oko koljena. Morao je napraviti i salto kako bi izašao iz zaustavljene limuzine.

Potjera je navodno počela oko 15.00 sati popodne po lokalnom vremenu, a vozač je počeo izlaziti iz vozila oko 16.15. Policiji je trebalo još nekoliko minuta da privedu osumnjičenog. Vozač je bio osumnjičen za oružanu pljačku, navodi „Fox 11“, i navodno je ukrao automobil. Činilo se da je riječ o Mercedesu E-klasi, sudeći po opštem izgledu.

Tokom potjere vozač je navodno iz vozila izbacio vatreno oružje. Policija je navodno zaplijenila i drugi pištolj, navodi „Fox 11“. Pred kraj potjere, vozač je stigao na zakrčeni bulevar. Kriminalac je autom skrenuo na ivičnjak kako bi izbjegao saobraćaj. Međutim, na cesti je bila velika gužva. Osoba koja je vozila kamionet uspjela je blokirati Mercedes, što je omogućilo policiji da zaustavi osumnjičenog kriminalca.

Tada su stvari postale neugodne za vozača Mercedesa. Umjesto da otvori vozačeva vrata i izađe iz vozila, pokušao je izaći kroz prozor. Sudeći prema videu, hlače su mu zapele dok je izlazio iz auta i spustile mu se do koljena.

Nema izvještaja o povrijeđenima u potjeri. U nekim se videima čini kako vozač udara u srebrni Nissan, a slučajni prolaznik koji vozi srebrni kamionet udara u navodno ukradeni Mercedes kako bi se limuzina zaustavila, prenosi „Jutarnji.

(Nezavisne)
CATEGORIES
Share This