“Brate više ti ni čelendž ne može pomoći”: Na tribini Centralnog terena “slavili momačko veče”

“Brate više ti ni čelendž ne može pomoći”: Na tribini Centralnog terena “slavili momačko veče”

Veliku pažnju na polufinalnim mečevima Srpska opena privukla je grupa mladića obučenih u narandžaste majice na kojima se nalaze neobični šaljivi natpisi.

“Brate više ti ni čelendž ne može pomoći”,  “Game, Set, Married“ uz one vezane za šljaku, forhend ali i servis, neke su od poruka koje je nosila vesela družina koja je uživala u oba polufinalna susreta.

– Drug Aleksandar Gverić koji živi u Švajcarskoj  ženi  se pa smo za njega osmislili originalne „teniske poruke“ kako bi smo proslavili ženidbu. Momačko veče počelo  je sinoć, a u sklopu toga imali smo aktivnosti i na polufinalnim mečevima Srpske opena – kaže ovo za “Glas Srpske” idejni tvorac jedne od najoriginalnijih čestitki Ljubiša Eskić.

Očekivali su najboljeg tenisera Novaka Đokovića u samoj završnici Srpska opena, pa svima na leđima piše “Aj Nole”, ali  ovaj „promašaj“ nije im nimalo pokvario raspoloženje i uživanje na turniru.

Kako kaže Eskić, Aleksandrova svadba je početkom juna, ali su odabrali ovaj termin za momačko veče.

– Družimo se cijeli život i volimo sport, pa smo htjeli da i na ovaj način obilježimo momačko veče, koje polako prelazi u momački vikend. Nas je 20 u ekipi i svi smo obučeni u narandžaste majice na kojim su natpisi isključivo teniskom terminologije. Mladoženji je, naravno, pripala ona sa natpisom “Game, Set, Married“ – rekao je Eskić.

Glas Srpske

CATEGORIES
Share This