Djevojka odbila prosidbu, njen partner je gurnuo sa visine od 30 metara, ona podlegla povredema

Djevojka odbila prosidbu, njen partner je gurnuo sa visine od 30 metara, ona podlegla povredema

Policija je uhapsila momka djevojke koja je pala s visine od 30 metara sa stijene u Turskoj, nakon što je policija tokom istrage otkrila znakove nasilne svađe.

Nizametin Gursu uhapšen je pet mjeseci nakon što se njegova 39-godišnja djevojka Jesim Demir strmoglavila sa stijene.

Gursu je rekao vlastima da je taman zaprosio Demir i da je onda rekla “da”, ali dok je uzimao hranu i piće iz svog automobila, čuo je vrisak i vidio da je njegova djevojka pala preko stijene.

No tokom istrage policija je otkrila da je prsten, za koji je Gursu tvrdio da ga je dao Demir nakon što je prihvatila njegovu prosidbu, još uvijek u kutiji u njegovom džepu.

Njihove su sumnje narasle nakon što su na mjestu prosidbe pronašli razbijene čaše i slomljeni zvučnik, što je upućivalo na fizički sukob. Porodica ubijene žene je rekla policiji da je planirala prekinuti s Gursuom i da ne bi prihvatila njegovu bračnu ponudu.

Njena porodica je tvrdila da je Demir patila od napada panike i da nikada ne bi dobrovoljno bila tako blizu kraja stijene. Gursu je uhapšen nakon što je porodica Demir podnijela prijavu protiv njega. U vrijeme njene smrti, Gursu je glumio vjerenika slomljenog srca, rekavši policiji da su se za vjeridbu odlučili na licu mjesta jer su mislili da bi to bilo romantično.

– Odabrali smo mjesto kako bismo imali romantičnu uspomenu nakon prosidbe. Popili smo malo alkohola. Sve se dogodilo odjednom. Izgubila je ravnotežu i pala – rekao je tada Gursu, prenosi Glas Srpske.

Demir je isprva preživjela težak pad s visine od 30 metara, ali je kasnije podlegla povredama.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This