Bajden psovao i vrijeđao Putina: Ludi ku**in sin

Bajden psovao i vrijeđao Putina: Ludi ku**in sin

– Američki predsjednik Džo Bajden nazvao je ruskog predsjednika Vladimira Putina „ludim ku***nim sinom“.

Bajden je naveo da zbog Putina i drugih uvijek mora da se brine o mogućem nuklearnom sukobu, iako su, kako je naveo, klimatske promjene egzistencijalna prijetnja za čovječanstvo, prenio je „AP“.

Obraćajući se donatorima u privatnom domu u San Francisku u srijedu u okviru trodnevne akcije prikupljanja novca u Kaliforniji za svoju kampanju za reizbor 2024. godine, Bajden je takođe rekao da je zapanjen zbog toga što je bivši američki predsjednik i kandidat za republikansku predsjedničku nominaciju Donald Tramp uporedio sopstvene pravne probleme u SAD sa smrću ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog u zatvoru.

Bajden je i ranije u javnosti koristio uvrijedljivi izraz „ku**in sin“, pa je tako u januaru 2022. godine nazvao izvještača „Fox Newsa“ iz Bijele kuće, podsjeća „The Guardian“.

Bajden je, kako prenosi „AP“, rekao da ne razumije zbog čega se Tramp poredi sa Navaljnim i zbog čega kaže da je proganjan kao što je to bio ruski opozicionar.

Tramp je kažnjen sa 350 miliona dolara nakon što je sudija u Njujorku utvrdio da je godinama lagao o svom bogatstvu u finansijskim izvještajima svojih kompanija. Tramp je naveo da je ta presuda oblik „komunizma ili fašizma“.

Tokom kampanje prikupljanja sredstava na Beverli Hilsu u utorak uveče, Bajden je istakao svoje napore da pomogne srednjoj klasi i upozorio da bi pobjeda Trampa u novembru mogla da dovede do zabrane abortusa u cijeloj zemlji, prenosi „Tanjug“.

Nezavisne

CATEGORIES
Share This