„Znali smo šta je htio da kaže“ Strahinja Pavlović o „sukobu“ Tadića i Piksija i atmosferi u taboru Srbije

„Znali smo šta je htio da kaže“ Strahinja Pavlović o „sukobu“ Tadića i Piksija i atmosferi u taboru Srbije

Fudbaleri Srbije eliminisani su sa Eura već u grupnoj fazi, a jedan od rijetkih koji je ostavio pozitivan utisak bio je Strahinja Pavlović.

On se, u razgovoru za Sportski žurnal, dotakao brojnih tema iz Nemačke.

– Odlaskom na kontinentalni šampionat napravili smo veliku stvar. Prva smo generacija sa dva uzastopna završena turnira. Ne možemo da budemo zadovoljni jer smo mogli da prođemo grupu. Nedostajao nam je još jedan gol na bilo kojoj od tri utakmice za plasman u nokaut fazu – rekao je Strahinja Pavlović za Sportski žurnal.

Smatra da je protiv Slovenije mogla da se zabilježi pobjeda.

– Imali smo šanse, da smo ih na vrijeme iskoristili sve bi bilo drugačije. Bila je preslikana situacija sa Svjetskog prvenstva. Da smo savladali Slovence završili bismo posao oko prolaska dalje i rasterećeni ušli u okršaj sa Dancima. Bili smo tako blizu, a tako daleko – sumir fudbaler.

Pavlović se dotakao i spornih izjava Dušana Tadića, te odgovorio na pitanje da li je kapiten poremetio atmosferu među igračima. – Znali smo šta je kapiten htio da kaže i nikakvih problema nije bilo zbog njegovih riječi. Atmosfera je zaista od prvog do posljednjeg dana bila na visokom nivou, ništa nije moglo da nas poremeti – zaključio je Pavlović.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This