Želja je da dođe do prvog pehara u 2024. godini: Poznato kada Novak Đoković saznaje imena rivala

Želja je da dođe do prvog pehara u 2024. godini: Poznato kada Novak Đoković saznaje imena rivala

Sledeći turnir na kojem će Novak Đoković učestvovati je masters u Rimu koji počinje 8. maja. Najbolji teniser svijeta se za ovaj turnir pripremao u Beogradu i Tivtu, a želja mu je da baš u Večnom gradu dođe do prve titule u 2024. godini.

Nema puno vremena za odmor Novak Đoković. On nije učestvovao na mastersu u Madridu, ali je bio u prestonici Španije kako bi primio Laureus nagradu za najboljeg sportistu svijeta u 2023. godini. Potom se vratio u Srbiju, gdje je trenirao u Košutnjaku, a onda je otputovao u Tivat, gde je sa treninzima nastavio.

Sada je došlo vrijeme da ga ponovo vidimo kako se takmiči, prenosi Sportal.

Masters u Rimu počinje 8. majažreb za takmičenje u Vječnom gradu je zakazan za ponedjeljak, 6. maj u 12 sati. Tačno u podne Nole će saznati imena rivala, a želja je naravno da dođe do prvog pehara u 2024. godini, odnosno svog sedmog na Foro italiku.

Rim je njegov najuspješniji turnir na šljaci, voli da igra tamo, ima sjajnu povezanost sa publikom koja ga obožava. U 2024. Nole nije došao do trofeja, ali ruku na srce nije mnogo ni igrao. Stao je u polufinalu Australijan opena u kojem je izgubio od Janika Sinera, zatim u 3. kolu Indijan Velsa protiv Luke Nardija, i na kraju u polufinalu mastersa u Monte Karlu u kojem je od njega bio bolji Kasper Rud.

Agencije

CATEGORIES
Share This