Tradicija se nastavlja: Ljubinjcima zlatna medalja i titula šampiona Republike Srpske (Foto)

Tradicija se nastavlja: Ljubinjcima zlatna medalja i titula šampiona Republike Srpske (Foto)

Za vikend u Obudovcu, održana je završnica Republike Srpske u konkurenciji pionira. Učestvovale su četiri ekipe: OK „Ljubinje-Bankom“, OK „Novoprom“ Modriča, OK „Mladost“ Brčko i OK „Crvena zvijezda“ Obudovac.

U prvoj utakmici turnira, naši momci su igrali protiv ekipe Mladosti i pobijedili sa 3:0. Bilo je očigledno da su momci bili spremni i fokusirani na ovaj turnir. Drugi dan su igrali protiv ekipe iz Obudovca i takođe pobijedili sa 3:0, pokazavši odličnu igru i timski duh.
Finalna utakmica turnira bila je protiv ekipe iz Modriče. Iako su naši pioniri bili u zaostatku od 2:0, nisu se predavali i uspjeli su preokrenuti rezultat i pobijediti sa 3:2. Ova pobjeda im je donijela zlatnu medalju i titulu šampiona Republike Srpske.
🥇OK „Ljubinje-Bankom“
🥈OK „Novoprom“ Modriča
🥉OK „Crvena zvijezda“ Obudovac
4. OK „Mladost“ Brčko
Ognjen Ćorović, igrač OK Ljubinje-Bankom, istaknuo se kao najbolji igrač turnira. Njegova izvanredna igra i doprinos timu su bili ključni na ovome turniru.
Ponosno ističemo da su naši momci osigurali prolazak na državno takmičenje BiH. Ovo predstavlja značajan uspjeh za naš klub, koji se može pohvaliti bogatom tradicijom ostvarenih rezultata, prenošenih iz generacije u generaciju.
(Opština Ljubinje)
CATEGORIES
Share This