Suze, dirljivi govori… Oproštaj od Dejana Milojevića

Suze, dirljivi govori… Oproštaj od Dejana Milojevića

Komemoracija povodom smrti Dejana Milojevića, nekadašnjeg košarkaša i trenera, koji je preminuo 17. januara u SAD od posledica srčanog udara održana je danas u Skupštini Beograda.

Sahrana Milojevića, koji je preminuo u 47. godini, biće održana u ponedeljak, 12. februara na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Opelo će početi u 13 časova, sahrana pola časa kasnije.

Na početku komemoracije pušten je video snimak na kom je opisana njegova prebogata igračka i trenerska biografija, od Beovuka preko FMP-a, Partizana, Budućnosti, Valensije, Galatasaraja, reprezentacije, Mege, do Golden Stejta.

U ime Košarkaškog saveza od Milojevića se oprostio predsednik Predrag Danilović, a u ime ministarstva sporta državni sekretar Marko Kešelj.

Emotivan oproštaj od Milojevića imao je košarkaški menadžer Miško Ražnatović, koji je zajedno sa njim sarađivao tokom cele karijere, prvo igračke, a potom trenerske u Megi, a kasnije u SAD.

Komemoraciji su, osim porodice i prijatelja, prisustvovali i brojni ljudi iz sveta košarke.

Tu su bili i Svetislav Pešić, Božidar Maljković, Dejan Bodiroga, Ostoja Mijailović, Duško Vujošević, Aleksandar Džikić, Milenko Tepić, Dejan Tomašević, Vule Avdalović, Miodrag Ražnatović, Veselin Petrović, Miroslav Berić, Mlađan Šilobad, Milenko Topić, Vlade Đurović, Igor Rakočević, Novica Veličković…

(Tanjug) Foto: Kurir.rs

CATEGORIES
Share This