Raste broj zainteresovanih klubova: Nemanja Radonjić još uvijek bira gdje će nastaviti karijeru

Raste broj zainteresovanih klubova: Nemanja Radonjić još uvijek bira gdje će nastaviti karijeru

Ne može ništa jednostavno kad je Nemanja Radonjić u pitanju. Burna karijera doživljava novi zaplet, a vrijeme raspleta se bliži.

Činilo se da je gotova stvar prelazak u Olimpijakos, ali reprezentativac još vaga varijante za ostanak u Italiji.

Odbio je da pređe u Moncu, ali tu je opcija da nastavi karijeru u Salrenitani. Tamo je Valter Sabatini, a on ga je kao jednog od najtalantovanijih srpksih igrača odveo kao dijete u Romu. Problem je što se razgovara o pozajmici.

FOTO: MASSIMO PICA/EPA
FOTO: MASSIMO PICA/EPA

Prema informacijama grčkih i francuskih medija, koji prate Radonjića i poslije odlaska iz Olimpik Marselja, Nemanji je daleko privlačnije da ostane u Italiji, nego da se seli u Grčku.

Iz Grčke ga je konkretno zvao Olimpijakos, a zatim i Panatinaikos. Ako se bude selio u Atinu, izabraće Pirej.

Navodi se da je rekao da ga ne zanima previše da nastavlja karijeru u Grčkoj, ali nije odbio Olimpijakos. Čelnicima Panatinaikosa, ljudi koji vode Radonjićevu karijeru, rekli su da prelazak među zeleno-bijele nije opcija.

Radonjića je htjela i Majorka, ali je odustala poslije opipavanja pulsa. I sada Salrenitana izlazi kao favorit za potpis reprezentativca Srbije.

Torino ne pristaje na varijante pozajmice. Za sada je tako. Ostanak među „bikovima“ nije opcija, poslije Radonjićevih loših odnosa sa trenerom Jurićem.

Olimpijakos je spreman da izdvoji dva i po miliona evra za obeštećenje. Torinu to odgovara, ali za realizaciju mora i Radonjić da pristane da zaigra u Grčkoj.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This