Piksi zagrmio po dolasku u Srbiju „Čekali ste neuspjeh, UDARAJTE, PLJUJTE, VRIJEĐAJTE“

Piksi zagrmio po dolasku u Srbiju „Čekali ste neuspjeh, UDARAJTE, PLJUJTE, VRIJEĐAJTE“

Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspjela da se plasira u nokaut fazu Evropskog prvenstva, pa su se „Orlovi“ ove srijede ekspresno vratili iz Njemačke za Beograd.

Odmah nakon slijetanja na aerodrom “Nikola Tesla”, selektor Dragan Stojković Piksi obratio se okupljenim novinarima.

Fudbaleri Srbije nisu ispunili očekivanja nacije na Evropskom prvenstvu, pošto su grupnu fazu takmičenja okončali na posljednjoj poziciji C grupe, sa samo dva osvojena boda i tek jednim postignutim golom.

Međutim, taj neuspjeh nije bio kraj nevoljama izabranika Dragana Stojkovića Piksija, već su se one nastavile i kada su spakovali kofere u namjeri da napuste Njemačku.

Naime, avion sa reprezentativcima Srbije trebalo je da poleti iz Minhena ove srijede u 17 časova, ali je u nekoliko navrata odložen, pa je krenuo punih pet sati kasnije!

Nešto više od sat vremena nakon što su poletjeli, “Orlovi” su konačno i sletjeli na beogradski aerodrom “Nikola Tesla”, pa je na taj način završeno njihovo višesatno mučenje.

Odmah po slijetanju, okupljenim novinarima je izjavu dao selektor Dragan Stojković Piksi, ali nije htio da komentariše navode o tome da uskoro više neće biti na klupi reprezentacije, piše Sportal.

– Čekali ste neuspjeh, izvolite, udarajte, pljujte vrijeđajte. Čekali ste, nemoj da se lažemo. Negativne stvari donose tu neku vrstu interesovanja. Po tebi smo loši, po meni nismo. Ne možeš da kažeš da se momci nisu borili i da nisu izgarali, a to je najvažnije u sportu. Borili su se momci, kapa dolje. Nemojte da dirate reprezentaciju, jer je ona dala svoj maksimum. Što se kritika tiče, slobodno kritikujte, ja sam tu da primam udarce – poručio je Dragan Stojković Piksi.

Selektor je potom rekao da nije tu da bi davao intervju, već da je ispoštovao okupljene i da im je odgovorio na nekoliko pitanja, iako je umoran od puta.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This