„ONA JE ŽENA ZMAJ“ Nikola Jokić sa ženom Natalijom čeka drugo dijete, vole se još od srednje škole

„ONA JE ŽENA ZMAJ“ Nikola Jokić sa ženom Natalijom čeka drugo dijete, vole se još od srednje škole

Natalija Jokić, supruga najbolji igrač NBA lige, Nikole Jokića je trudna, a par čeka svoje drugo dijete.

Naime, Nikola i Natalija već imaju kćerku Ognjenu, koja će sada dobiti brata ili sestru.

O uspjesima u NBA ligi Nikole Jokića naširoko se pričalo, a poznata je i njegova ljubavna priča sa suprugom sa kojom je u ljubavi još od srednje škole.

 

O Nataliji Jokić rekla je mnogo i njena sestra Maja Maćešić.

– Mi smo stvarno presrećni zbog svega. Izuzetno smo ponosni – komentarisala je Maja Maćešić veliki uspjeh Nikole Jokića koji je tri puta proglašen za MVP-a NBA lige – počela je Maja za Blic Ženu.

– Natalija je moja druga polovina, mi smo stvarno jako vezane, daleko smo, ali to ništa ne znači – poručuje.

Maja i Natalija su kao deca zajedno sa roditeljima bile u izbjegličkoj koloni iz Krajine, bježeći od “Oluje” 1995. godine. Njihova majka Danica je tada za Novosti rekla sljedeće:

– Mi smo Maćešići. Ovo je Maja, tri i po godine ima. A, ovo Natalija, sedam mjeseci tek napunila. Prva je beba rođena u ovoj godini, u Krajini, nama je ovo drugi put da bježimo. Živjeli smo u Karlovcu. Kada tu više nije bilo života, pobjegli smo u Slunj. Sada ponovo bježimo, a ne znamo kud. Znamo da više nema nazad.

– Mi smo bile jako male kada se sve to dešavalo. Naši roditelji su se potrudili da taj dio djetinjstva ne osjetimo na možda neki loš način. Imala sam tri godine kada se to dogodilo, a Natalija sedam mjeseci. Iskreno i ne sjećam se djetinjstva kao nekog lošeg perioda nego kao najljepšeg perioda života. Na kraju krajeva, mama i tata su zaslužni za to, tako da nema loše uspomene na djetinjstvo – ističe.

Majin zet je svjetski as, ali za najbliže “samo” Nikola.

– Natalija i Nikola su jako dugo zajedno. Iskreno da vam kažem, uopšte ga ne posmatram kao nekog poznatog. Mi živimo u malom mjestu gde njega svi znaju, poštuju, vole i cijene. Kada je neko član vaše porodice dugi niz godina, onda nemaš osjećaj da je on nekome drugom poznat – dodaje Maja pa potvrđuje da je Nikola van terena “običan” čovjek: “Divan je i prije svega jedan veliki čovjek”.

Na pitanje kako se njena sestra Natalija Jokić nosi sa svim profesionalnim izazovima svog supruga, kako prati njegove mečeve, Maja kaže:

– Ona je jedna žena zmaj. Prosto onaj ko je na terenu, on igra, ostali mogu samo da bodre, to je činjenica.

Maja je prije nekoliko godina intervjuisala svog zeta.

– Bilo je to za moje master studije. Završila sam Pedagoški fakultet, pa poslije toga upisala master, pa sam imala određenu temu i bilo mi je najlakše da intervju uradim sa nekim koga znam – napominje.

Jedno do pitanja u tom intervjuu glasilo je kojom pjesmom bi Nikola opisao svoj život:

– Iskreno mislim da nema tako lijepa pesma. Volim tamburaše, taj stil muzike i taj stil života, pa neka bude “Već odavno spremam svog mrkova”, jer to je ipak moja ljubav od 12. godine. Ja i dalje mislim da ću na neki način biti konjar, i baviti se tim sportom, baš kao u toj pesmi, uh, tako bih i ja, prenosi Blic.

CATEGORIES
Share This