„On je kao gangster“ Eron Gordon iznio nove detalje o Nikoli Jokiću koje dosad nismo znali

„On je kao gangster“ Eron Gordon iznio nove detalje o Nikoli Jokiću koje dosad nismo znali

Denver Nagetsi su u centru pažnje ovih dana, a Aron Gordon, saigrač srpskog košarkaša Nikole Jokića, nedavno je otkrio neke zanimljivosti iz svoje posjete Somboru tokom ljeta.

Kroz učešće u poznatom podkastu Naklheds kod bivših NBA igrača Kventina Ričardsona i Darijusa Majlsa, Gordon je podijelio svoje utiske o fenomenalnom dodavanju koje mu je Džoker uputio tokom početka sezone, piše Sportal.

– Jedno od najboljih dodavanja koje sam vidio u životu. Bio sam zapanjen. Bacio je lob preko cijelog terena, to nema ni u igrici – izjavio je Gordon.

Osim sportskih dostignuća, Gordon je podijelio i svoje impresije o tome kako se Nikola Jokić ponaša u svom rodnom Somboru. Opisujući ga kao lokalnog junaka, Gordon je istakao da je Jokić tamo “kao predsjednik, gradonačelnik, guverner.”

– On je tamo kao predsjednik, gradonačelnik, guverner,…Sombor je kul. Postoji razlog zašto je on tako uspješan. Njegove vrijednosti su u skladu sa pobjeđivanjem. Svakog dana radi na svom tijelu, jede šta valja, provodi vrijeme sa porodicom. Miran. Izdvoji vrijeme svakom ko se javi. On je dobar tip, a kad takva osoba pobjeđuje, to ima smisla. Stara se o bližnjima i svom gradu. Samo se bavi konjima i vozi bicikl po gradu – kazao je on.

Razgovor je nakratko prekinut zbog nesporazuma voditelja koji su asocijaciju vožnje biciklom po ulicama povezali sa stereotipima afro-američkih kvartova u SAD-u, a Gordon je potom nastavio sa zanimljivim detaljima o hobijima Nikole Jokića.

– On je kao gangster. Ima štalu pored hipodroma, tako da istimari konje i ide na trke. Zanimalo me kod koga da idem da se kladim, a on je rekao da toga nema kod njih. Dobije 4000-5000 evra, ako mu konj pobijedi i time je zadovoljan – zaključio je Gordon.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This