Novak Đoković je u Rimu mogao da ostane bez oka

Novak Đoković je u Rimu mogao da ostane bez oka

Srpski teniser Novak Đoković je viđen kako u srijedu dolazi u Urgentni centar u Beogradu kako bi izvršio detaljna snimanja glave zbog povrede koju je doživio na turniru u Rimu.

Na kraju se ispostavilo da ipak nije bilo težih oštećenja i Novak Đoković je mogao da nastavi sa pripremama za naredni turnir.

A incident u Rimu kada je pogođen flašicom u glavu nije prva opasna stvar koja mu se desila u prestonici Italije! Sada je poslije pobjede u drugom kolu nad nervoznim Korentanom Muteom Novak potpisivao autograme, kada je jednom neopreznom navijaču flašica ispala iz ranca i pogodila je Novaka pravo u glavu.

On je legao na zemlju, obezbjeđenje je odmah reagovalo, ali na kraju je izgleda sa Đokovićem sve u redu. Mogao je on i 2015. godine ozbiljno da se povrijedi i to u momentu slavlja! Da li se sjećate toga?

Pobjedio je čovjeka za koga se tada još uvijek smatralo da je najveći teniser ikada, napravio dobru podlogu za Rolan Garos (na kome je izgubio finale or Stena Vavrinke), pa je htio to i da proslavi. Nakon što smo čuli govore finalista, čestitanja i nakon što se završilo sa kurtoazijom Novaku je dodjeljen ogroman šampanjac, a Đoković ga je nespretno otvorio.

Čep je poletio i pogodio ga u glavu! S obzirom da čepovi od šampanjca mogu da lete i 50 kilometara na čas, da je samo malo bliže oku poletio ko zna šta je moglo da se desi! Ovako, ne znamo ni da li se Novak danas sjeća ovog incidenta, piše Kurir.

CATEGORIES
Share This