Nasmijani Jokić i Pešić kuju planove za Mundobasket (FOTO)

Nasmijani Jokić i Pešić kuju planove za Mundobasket (FOTO)

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić u društvu saradnika i direktora muških selekcija pri KS Srbije, ovih dana gost je Nikole Jokića u Denveru.

Sudeći prema fotografijama, njih dvoijica sklopili su pakt za Mundobasket pa iako je Jokić prije nekoliko dana rekao da će tek na ljeto razmišljati o nastupu za Orlove, ovo je izuzetno dobar znak. Nasmijana lica i pozitivna atmosfera sugerišu da je razgovor prošao u najboljem redu. Osim priče o reprezentaciji, društvo je gledalo i jedan meč i to ne NBA, već klubova iz Pirota i Sombora odakle su selektor i srpski as.

– Piroćanac, selektor reprezentacije Srbije Svetislav Kari Pešić i MVP, najbolji igrač NBA lige, Nikola Jokić, prate meč između Košarkaškog kluba Pirot i Košarkaškog kluba Joker iz Sombora. Ovom prilikom čestitamo članovima KK Joker na ulasku u KLS. Čestitke i svim članovima KK Pirot na dosadašnjem uspjehu, želimo im puno uspjeha u budućnosti – piše na stranici Sportskog centra Pirot koji je i podijelio fotografije košarkaških velikana iz SAD.

Na slici, uz Jokića i Pešića su Dragan Tarlaća i jedan od Nikoline braće Strahinja koji je i zaslužan za foto ubod.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This