Najbolji svjetski teniser iskren „Ne možemo da obećamo da ćemo da pobijedimo, ali možemo da obećamo da ćemo uvijek biti spremni“

Najbolji svjetski teniser iskren „Ne možemo da obećamo da ćemo da pobijedimo, ali možemo da obećamo da ćemo uvijek biti spremni“

Novak Đoković je posljednjeg dana 2023. godine objavio da je konačno gotov njegov nov brend na kojem je dosta dugo radio.

Upitanju je proizvod koji nosi ime SILA to su kockice za hidrataciju sa elektrolitima razvijene u saradnji sa Waterdrop timom.

Novak Đoković promoviše svoj brend koji nosi naziv SILA kojem je u prošlosti bio veoma posvećen. U pitanju su kockice sa elektrolitima koje su razvijene u saradnji sa Waterdrop timom, piše Sportal.

Nole je elektrolite već koristio na Junajted kupu u meču protiv Džanga, a u Novoj godini se oglasio na društvenim mrežama povodom svog novog brenda.

– Ne možemo da obećamo da ćemo da pobijedimo, ali možemo da obećamo da ćemo uvijek biti spremni – napisao je Nole.

Dobra poruka i pred novi meč koji Srbija igra u Junajted kupu u noći između ponedjeljka i utorka po srpskom vremenu. Duel počinje u 3 sata poslije ponoći, a na teren će baš kao i protiv Kine, Nole i Olga Danilović.

Đoković će igrati protiv Jiržija Lehečke i biće to njihov prvi duel, dok će Olga odmeriti snage sa Marketom Vondrušovom, vimbldonskom šampionkom. To će takođe biti njihov prvi meč u karijeri.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This