„Nadal i Alkaras su me ispalili, Đoković nije“ Novak ponovo pokazao koliki je čovjek, Španac zbog njega pustio himnu „Bože pravde“

„Nadal i Alkaras su me ispalili, Đoković nije“ Novak ponovo pokazao koliki je čovjek, Španac zbog njega pustio himnu „Bože pravde“

Najbolji srpski i svjetski teniser Novak Đoković proglašen je za najboljeg sportistu na svijetu u 2023. godini, a peti put u karijeri dodijeljena mu je Laureus nagrada, a on je pokazao da je biti čovjek vrijednije od bilo kakvog priznanja.

Novak Đoković je osvojio petu Laureus nagradu u svojoj karijeri za najboljeg sportistu na svijetu u 2023. godini. Tako se izjednačio sa švajcarskim teniserom Rodžerom Federerom.

Nakon ceremonije, španski novinar Isma Huarez, uradio je “mali test”. Naime, svoju znojnicu za glavu bacio je pored crvenog tepiha, da testira koji će poznati sportista da mu je vrati.

Rafael Nadal, Alesandro Del Pjero, Karlos Alkaras su prolazili da se ne osvrnu na španskog kolegu. Međutim, prišao mu je najveći i najbolji svih vremena, Novak Đoković i pokazao još jednom svoju ljudsku veličinu.

Ne bi Nole bio Nole da ne napravi neku šalu. Prišao je i dohvatio Huarezovu znojnicu, a potom je stavio na svoju glavu.

– Ali to je moja traka – istakao je kroz osmijeh Španac – a zatim je dodao

“Alkaraz nije htio, ja sam Španac, ali sam uz tebe. Nadal me ispalio, Alkaras me ispalio. Ko me nije ispalio? Đoković! I zato sada ide himna Srbije – rekao je Huarez koji je stavio ruku na srce i u svom snimku dodao tonove “Bože pravde.”

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This