Poslije 34 godine „ubijen“ je jedan od najdugovječnijih likova u Simpsonovima

Poslije 34 godine „ubijen“ je jedan od najdugovječnijih likova u Simpsonovima

Iako se čuvena serija “Simpsonovi” emituje više od 35 godina, od sada fanovi, kao i Homer Simpson, moraće da nauče da žive bez druga Lerija.

Svi koji su bar jednom pogledali neku epizodu znaju za Lerija, koji je uvijek sjedio uz svog prijatelja Sema. Iako možda fanovi Simpsonovih ne znaju ovog proćelavog lika po imenu, svi znaju za jednog te istog čiku, koji je sjedio za Moovim šankom još od 1990. godine.

Nakon više od tri decenije Leri je preminuo, a u epizodi koja je nedavno emitovana Homer, Mo, Leni i Karl krenuli su na put da bi prosuli njegov pepeo.

Pošto je Leri bio samo pozadinski lik, malo se zna o njemu osim njegove sklonosti alkoholu i nesuvislog mumlanja. Ispostavilo se da malo o njemu znaju i Homer i njegovi prijatelji iz bara. Kada shvate da su jedva poznavali tipa čiji pepeo prosipaju, osjećaju se loše. Lerijeva majka im kaže da je ljude iz Moovog bara nazvao svojim “najboljim prijateljima” i zamoli Homera i društvo da podijele neke “lijepe uspomene”. Tako brzo ispričaju izmišljenu priču o pecanju.

Dugogodišnji obožavaoci serije šokirani su gubitkom.

– Upravo sam saznao da sutra skidaju Lerija iz Simpsona. Treba mi minut – napisala je jedna osoba na platformi X.

Nakon emitovanja epizode, drugi korisnik je oplakivao Lerijev odlazak.

– Ne mogu da vjerujem da su sinoć ubili Lerija Dalrimpla u Simpsonovima – napisao je korisnik.

Agencije

CATEGORIES
Share This