Lijep gest bilećkih fudbalera – dres za načelnika opštine

Lijep gest bilećkih fudbalera – dres za načelnika opštine

Načelnik opštine Bileća, Veselin Vujović ugostio je danas upravu Fudbalskog kluba „Hercegovac“, koja je zahvalna načelniku i Opštini Bileća na nesebičnoj podršci.

„Zahvaljujemu načelniku i Opštini Bileća na podršci, koju nam pružaju. Klub smo podigli na zdrave temelje, sa svim organimo po Zakonu o sportu RS.

Imamo oko 150 dječaka u svim kategorijama. Naši kadeti se takmiče u ligi BiH, a pioniri i predpioniri u ligi RS. Ovu godinu smo počeli turnirom u Dubaiju, koji nas je motivisao da vrednije i bolje radimo i treniramo. Uprkos teškoj materijalnoj situaciji godinu završavamo sa minimalnim dugovima. Glavni cilj nam je socijalizacija djece, da izrastu u dobre ljude i da znaju da se ponašaju.

Želimo da načelniku opštine uručimo simboličan poklon, dres našeg kluba i čestitamo praznike“, izjavio je Božo Rogač, jedan od trenera FK „HERCEGOVAC“.

Načelnik opštine, Veselin Vujović se zahvalio i čestitao predstojeće praznike našim fudbalerima u nadi da će Opština Bileća iduće godine pružiti veću finansijsku pomoć.

ISTOK

CATEGORIES
Share This