Legendarni šuter otkrio da će svoj glas dati Jokiću

Legendarni šuter otkrio da će svoj glas dati Jokiću

Ova sezona u NBA ligi je donijela nekoliko iznenađenja poput Oklahome na prvom mjestu na Zapadu, zbog čega je došlo i do mnogo drugih faktora usko povezanih, poput trke za MVP-ja

Iako je Džoel Embid bio dominantan, povreda ga je omela, pa je sada trka pala na tri čovjeka Nikolu Jokića, Luku Dončića i Šaja Gildžijusa Aleksandera.

Ovaj trojac se ubjedljivo istakao u odnosu na druge. Jokić je sa svojim Denverom završio na drugom mjestu na Zapadu, Luka Dončić je doveo Dalas do petog mjesta uz nevjerovatnu statistiku, dok je Šaj sa Oklahomom završio na prvom mjestu na Zapadu.

Nekako, svako od njih je na svoj način bio zaslužan, ali, kako se vjeruje – Nikola Jokić je ubjedljivo najveći favorit za osvajanje MVP nagrade, dok je za njega stigao i prvi glas.

Bivša NBA zvijezda, Džej-Džej Redik, otkrio je javno da će glasati za Srbina i da će njemu dati najviše bodova, potom Luki,a onda na kraju i Šaju. Na četvrto mjesto je postavio Džejsona Tejtuma, dok je na petom Džejlen Branson iz Njujork Niksa, piše Telegraf.

– MVP za mene je pao na tri osobe… Nikola Jokić, Luka Dončić i Šaj Gildžijus Aleksander. Ja svoj glas dajem Nikoli Jokiću, Luka je na drugom mjestu, Šaj na trećem, dok je Tejtum na četvrtom, a Džejlen Branson je peti. Janis je bio takođe u razmatranju, ali je van TOP 5, Ali, sa Šajem, Jokićem i Dončićem, tu su tri igrača koja zaslužuju MVP nagradu – rekao je bivši košarkaš I doda:

“Jokić je najbolji igrač ove sezone, Luka je drugi najbolji, takođe morate uračunati i broj povreda koje je imao Dalas, trejd, a takođe i njihov ruki centar… Zato sam Luku stavio ispred Šaja, koji je vodio drugi najmlađi tim NBA lige do prve pozicije. Mislim da svi zaslužuju MVP nagradu – rekao je Džej-Džej Redik.

Agencije

CATEGORIES
Share This