KAKAV BI SRBI TANDEM BILI Bogdanović na meti Denvera, hoćemo li ga gledati zajedno sa Jokićem

KAKAV BI SRBI TANDEM BILI Bogdanović na meti Denvera, hoćemo li ga gledati zajedno sa Jokićem

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović bi ovog ljeta mogao da konačno napusti Atlanta Hokse, a kao moguća destinacija za srpskog beka spominju se Denver Nagetsi, pa bismo možda naredne godine imali priliku da dva najbolja srpska košarkaša gledamo u istom timu.

Nema dileme, Bogdan Bogdanović je odavno prerastao Atlantu.

Tome je sigurno kumovao i sukob sa glavnim trenerom Kvinom Snajderom, sa kojim je Bogdan imao žučnu raspravu pred kraj sezone. Ukoliko napusti Hokse, to će sigurno biti jedan od razloga, a sada se pojavila i moguća nova destinacija za kapitena Srbije. Ni manje, ni više – Denver Nagetsi.

FOTO: SPORTAL SCREENSHOT
FOTO: SPORTAL SCREENSHOT

Kako je prenio Harison Vind, vjerovatno najupućeniji novinar franšize iz Kolorada, Bogdanović bi mogao put Denvera ukoliko se Nagetsi ovog ljeta rastanu sa Kentavijusom Koldvelom Poupom.

Popularni KCP je bio jedan od najzaslužnijih za titulu iz 2022. godine, ali je prethodne sezone pružao nešto slabije partije, pa bi vrlo lako mogao da napusti tim koji predvodi Majk Meloun. Ako se to desi, prvi pik Denvera je upravo Bogdanović.

Kako piše Vind, Denver bi Atlanti za Bogija ponudio Zika Nađija, Redžija Džeksona i Hantera Tajsona, uz pika sa ovogodišnjeg drafta. Da li će to biti dovoljno, ostaje da se vidi.

Agencije

CATEGORIES
Share This