Ivanišević brutalno iskren „Mislim da taj Novakov i Rafin rekord nikada neće biti oboreni“

Ivanišević brutalno iskren „Mislim da taj Novakov i Rafin rekord nikada neće biti oboreni“

Goran Ivanišević kaže da postoje samo dva aktuelna rekorda u tenisu za koja smatra da neće biti oborena.

Govoreći o Rafaelu Nadalu i nekim njegovim izjavama u vezi s time ko je najveći svih vremena, Ivanišević je imao samo riječi hvale za Španca, navodi Spot klub.

– Novak i Rafa su rivali i oni su obilježili jednu epohu, zajedno sa Rodžerom. Naravno, bili su tu i Endi Mari i Sten Vavrinka, kao i još neki igrači. Ali Rodžer je otišao ranije, a i Rafa se povrijedio i dosta je izostajao. Glupo je zamjerati Nadalu bilo šta – Rafa je Rafa. Mislim da postoje dva rekorda u tenisu koji, prema mom mišljenju, praktično nikad neće biti oboreni. To su Rafinih 14 titula na Rolan Garosu i Novakov broj sedmica na prvom mjestu ATP liste – rekao je Ivanišević i dodao:

„Tom Novakovom rekordu još nije kraj, još će on tu biti. Ne znamo dokad, ali ako sve bude išlo kako treba, biće broj jedan sve do Rolan Garosa. Glupo je zamjerati bilo šta Rafi. Ja volim Rafu, a njih dvojica su imali nešto posebno. Znam da bi mediji željeli nekakav sukob, ali treba poštovati njihovo rivalstvo. Nisu oni među sobom super prijatelji, ali poštuju svi jedni druge i, na kraju krajeva – mnogo su pomogli jedan drugom da postanu bolji igrači – rekao je Ivanišević.

Agencije

CATEGORIES
Share This